Next level vlogs!

Doorgaan waar een standaardvlog ophoudt. In mini-documentaires bepaal jij het beeld op social media.

Waarom next level vlogs?

Ontevreden over je vlogs? Gooi je je smartphone gefrustreerd in een hoek? Dit kan beter, wij maken jouw vlogs zonder de spontaniteit uit een opname te verliezen. Met een cinematografische touch: snel en social.

Hoe werkt het?

Vloggen doe je gemakkelijk vanaf de smartphone. Om je toch creatief te onderscheiden, maken onze 'next level vlogs' die kwaliteitslag. Je verspilt geen tijd met gedoe. Alle techniek is in handen van Rocketfilms: regie, filmen, licht, geluid, edit. Dat scheelt een behoorlijke investering. Tijdens de shoot krijg je uiteraard regie-  aanwijzingen zodat je Next Level Vlog opvalt door professionaliteit. 

Talking heads?

Next Level Vlogs combineren het sociale en spontane van vlogs met de kwaliteit van korte documentaires. Natuurlijk vertel jij je verhaal. Dit filmen wij terwijl je op de vloer staat van je bedrijf. Wij versterken dat met pakkende beelden.

Geen zorgen over de shoot

Wij zorgen ervoor dat jij jezelf kunt zijn voor de camera.

Voorbereiding

Wij regelen alle apparatuur. Het enige waar je ons mee kan helpen is je verhaal paraat te hebben.

Shoot en montage

Wij filmen en monteren snel, dus dat kan op dezelfde dag. Sterker nog, dat doen wij op locatie.

Wat kosten Next Level Vlogs?

Hiervoor vragen wij een vaste prijs €500 euro (exclusief BTW en reiskosten) voor een halve dag. Meerwerk is bespreekbaar. Vraag naar de mogelijkheden. Inclusief: muziek, montage, 1 correctie ronde

Kunnen we je helpen?

De mogelijkheden zijn zo groot of klein als je zelf wil.