Videomarketing

Het kanaliseren van de reeds aanwezige behoefte

Kwalitatieve leads door de juiste verspreiding

Een veelgehoorde opmerking die we krijgen is dat bedrijfsfilms duur zijn. Ja, ze zijn duur op het moment dat er geen waarde tegenover staat. Maar als je op de juiste manier met je (bedrijfs)film omgaat dan kan de film je juist geld opleveren! Is dat niet wat we allemaal willen? Ergens in investeren om er vervolgens iets voor terug te krijgen. Een sporter investeert om fit te worden, af te vallen of om een wedstrijd te winnen. Je investeert in een huis omdat het je droomhuis is of als pensioen voor later. Studeren om meer kennis op te doen voor je droombaan. Je investeert in een bedrijfsfilm omdat je meer en betere leads wilt.

Google video trends

Google Adwords video trends - Video's schroeven de conversie op een landingspagina omhoog met maar liefst 80%. (bron: frankwatching) - Mensen op je landingspagina lezen meestal 20% van de content, maar mensen die klikken op een 30 seconde durende video kijken hem voor 90% uit (bron:Wistia) - maar liefst 75 procent van de directiekamer bekijkt online video’s. Meer dan de helft daarvan deelt deze met zijn of haar collega’s. (bron: forbes)

Investeren of Return on Investment? Wat kies jij?

Er popt iets op in je mailbox. Je bedrijfsvideo is binnen. Facebook, LinkedIn, je website; Waar moet je hem als eerste plaatsen? Na enkele minuten stromen de eerste reacties binnen. ‘Wauw, wat een te gekke bedrijfsvideo!’ Wat is er aan de hand? Leuke reacties, maar geen leads. De onzekerheid slaat toe. Is de video niet goed genoeg? Heb ik te weinig volgers? Wat heb ik niet goed gedaan? Geen (distributie)plan, geen succes. Ik zie het vaak genoeg gebeuren. Je hebt een mooie video, maar het levert verder weinig op. Zonde van de investering.

Verspreidingsplan is de sleutel!

Een video zonder verspreidingsplan is zoiets als een auto zonder benzine. Te gek om in je garage te hebben maar je hebt er niet heel veel aan. Je buren en vrienden komen af en toe eens kijken maar verder dan dat gaat het niet. Best zonde van de investering vinden wij.

Big Fat Desire!

Iedereen heeft een BIG Fat Desire. Een wens voor je leven of je bedrijf. Hoe hard je ook je best doet je om je bedrijf online te vermarkten. De resultaten zijn niet wat jij zoekt. Jouw wens om betere klanten aan te trekken die jou meer tijd en omzet geven is nog altijd niet ingevuld. Wat is jouw Big Fat Desire?

Geen wondermiddel maar hard werken!

Er wordt van alles gezegd over online marketing. Er zijn twee oplossingen. Investeren met de tijd die je hebt of investeren met geld. Voor beide oplossingen geld hetzelfde. Je zult er hard voor moeten werken. Je zal er in moeten investeren. Er is geen snelle oplossing door op een rode knop te drukken en de klanten komen naar je toe. Nee, je moet altijd investeren. Of dat nu tijd of geld is.

Google | Facebook | Linkedin

Zonder al te veel in detail te treden leggen we hier uit wat het plan is. Je weet wat je Big Fat Desire is. Dat hebben we al besproken. Vervolgens gaan we bespreken welk product/dienst jij door middel van een commercial campagne wilt laten groeien. De focus gaat dan daar volledig naar toe. Door in de schoenen van jouw klant te gaan staan gaan we een plan maken. Hoe gedraagt jouw klant zich online. Dat is de basis om een videocampagne te maken. Dit kan op Facebook, Google of Linkedin zijn. Dit kunnen we niet alleen want wie kent jullie markt nu beter? Jullie of wij? Uiteindelijk maken we reclames die de reeds aanwezige behoefte van mensen dusdanig prikkelen dat ze via een slim opgezette campagne bij jullie terecht komen. Dit is geen eenheidsworst maar precies afgestemd op jouw klant.
Referentie

Google review

Kijk hier wat anderen over ons zeggen!

Videomarketing, ja dat is iets voor mij!

Laten we kijken of we een match zijn