Is elk bedrijf geschikt om videomarketing in te zetten? Zeker niet!

Bedrijfsfilm maken (check), online gezet (check), Google adwords aan gezet (check). Nu maar hopen dat het goed komt... Dit is helaas realiteit. Heel veel mensen doen dit op deze manier. Dit kan beter!

Intentie gerichte verkoop!

Met een e-commerce videocampagne kanaliseren we mensen die al het voornemen hebben om een bepaald soort product of dienst te kopen naar je website. Door ze hier middels een (eenvoudige) video te helpen met hun keuze zal jouw geloofwaardigheid enorm stijgen. We combineren dit met testimonials en eventueel onderzoeksbronnen. Mocht de bezoeker van de pagina toch besluiten om niet over te gaan tot koop dan kunnen we middels retargeting ze herinneren aan jouw product of dienst.

Overtuigt?

Is videomarketing geschikt voor iedereen? Zeker niet! Niet elk product of dienst is hiervoor geschikt. De verhouding tussen nieuwe omzet en winst moet kloppen ten opzichte van de investering. Wij kunnen dit met een tool voor je uitrekenen. Wil je weten of jouw bedrijf geschikt is voor videomarketing? Plan een oriëntatie sessie van 30 minuten met me in.
 

 

Geplaatst door
Martijn Rondel

Het verhaal moet altijd kloppen. Ik verplaats me altijd in de klant van de klant. Zo beredeneren wij waar wij iemand mee kunnen helpen. Marketing en video gaan zeer goed samen in deze tijd. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in het opzetten van video-campagnes.

Gerelateerd nieuws

Wil jij ook een professionele bedrijfsfilm?

In al onze projecten zoeken wij iets nieuws. Omdat elk bedrijf uniek is door de mensen die er werken.