Rocketfilms naar Indonesie!

In opdracht van Stichting goed gezelschap gaan we samen met ze naar Indonesie. We gaan een reisverslag/documentaire maken van hun onderzoek naar hun roots. De voorstelling die hier uit voortvloeit gaat Senang heten. Deze is te zien vanaf janauri 2019 in theater Bellevue.

Speuren naar je roots?

reisvideo-rocketfilmsSamen met tg Goedgezelschap gaan we op reis naar Bandung in Indonesie. Ze gaan hier een als vooronderzoek voor de voorstelling Sengang dwalen door de straten van hun voorouders. Daarnaast doen ze dagelijks een kendangdrums training. Wij van Rocketfilms gaan dit vastleggen in de vorm van een reisverslag en korte documentaires. Ook dit is een vorm van een bedrijfsvideo.

Het gezelschap bestaat uit: Klemens Patijn, Nynke Heeg, Jos van Kan.

De voorstelling is te zien vanaf januari 2019 in theater Bellevue. Klik hier om naar de website te gaan van het theater en kaarten te bestellen.

 

Geplaatst door
Martijn Rondel

Het verhaal moet altijd kloppen. Ik verplaats me altijd in de klant van de klant. Zo beredeneren wij waar wij iemand mee kunnen helpen. Marketing en video gaan zeer goed samen in deze tijd. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in het opzetten van video-campagnes.

Gerelateerd nieuws

Wil jij ook een professionele bedrijfsfilm?

In al onze projecten zoeken wij iets nieuws. Omdat elk bedrijf uniek is door de mensen die er werken.