Google houdt van video!

Google houdt van video omdat mensen van video houden. Google wilt namelijk dat zijn gebruikers een zo plezierige ervaring hebben als ze online zijn. Videomarketing wordt een steeds belangrijke tool voor jou als ondernemer om je klant te bereiken. Wij zijn veranderd van een videobedrijf naar een videomarketing bureau. Zo kunnen we echt van waarde zijn voor jouw bedrijf.

Waarom werkt video voor je bedrijf?

Met video's kunt u de tijd die bezoekers op uw site doorbrengen verlengen. Zo bouw je een langere exposure en dus vertrouwen op. Google signaleert dat je site goede inhoud heeft. De kans is 53 keer zo groot dat u hoger in Google verschijnt als u een video op uw website hebt ingesloten. Sinds Google eigenaar is van YouTube, is er een enorme toename van de invloed van video's op uw zoekmachinepositie.

Waarom kijkt de meerderheid van de mensen dan liever naar video's dan dat ze een grote hoeveelheid tekst lezen? Het is eenvoudig. Video's hebben de mogelijkheid om een grote hoeveelheid informatie op een snelle en fijne manier over te brengen.

Kijk maar eens naar deze commercial. De reclame is een whopping 59 miljoen keer bekeken!

 

Overigens zegt het aantal views niet alles. Als je video maar 100 clicks heeft, kan je teleurgesteld zijn. Maar de cijfers vertellen je dat er een ROI van 10x is met 100 views dan zou ik niet klagen :) It's all about the numbers!

 

 

Hoe begin je aan videomarketing?

Je kan zelf beginnen met heet reegelmatig schieten van online content voor je bedrijf. Zorg er wel voor dat je een goed plan hebt. Bekijk dit artikel maar eens met een aantal waardevolle tips als het gaat over videomarketing.

Een moodfilm die wij hebben gemaakt en binnenkort wordt gebruikt voor een online campagne is deze. De film laat zien wat er te beleven is rond het Boutique hotel Herangtunet in Noorwegen.

p.s. als je besluit om naar dit hotel te gaan. Boek dan direct bij de hotel eigenaar. Dat vind hij fijn!

Videomarketing bureau

Als je door het bomen het bos niet meer ziet kan je ook kiezen om de videomarketing uit te besteden een een bureau. Wij zijn aan het transformeren van een puur video bedrijf naar een video marketing bureau. De reden hiervoor is simpel. Wij willen dat video waarde heeft voor jouw bedrijf. Oftewel, hij moet euro's opleveren.

Neem gerust contact met ons op als je een strategiesessie wilt om te kijken hoe videomarketing voor jou zou kunnen werken. Bel maar voor een sessie "videomarketing in 60 minuten"!

Martijn Rondel - 06-54740612

Rocketfilms

Inc.Partners

 

 

Geplaatst door
Martijn Rondel

Het verhaal moet altijd kloppen. Ik verplaats me altijd in de klant van de klant. Zo beredeneren wij waar wij iemand mee kunnen helpen. Marketing en video gaan zeer goed samen in deze tijd. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in het opzetten van video-campagnes.

Gerelateerd nieuws

Wil jij ook een professionele bedrijfsfilm?

In al onze projecten zoeken wij iets nieuws. Omdat elk bedrijf uniek is door de mensen die er werken.