Opera in de media

De crowdfundingsfilm die we voor Ruth Willemse hebben gemaakt is door een nieuwssite voor opera liefhebbers opgepikt. Hoe leuk voor haar! Volgens Ruth komt het door het goede concept en dito uitvoering. Een beter compliment kan je niet krijgen.

Weektip

A New Wondrous Tide
Mezzosopraan Ruth Willemse gaat binnenkort een cd opnemen met pianist Vital Stahievitch. Het duo is een crowdfundingsactie gestart om het uitbrengen van de plaat mogelijk te maken. Ze willen muziek van Mahler, Elgar en Wagner opnemen. Diens Wesendonck-Lieder vormen het hart van de cd. Zangeres Ruth Willemse stapte midden in Amsterdam op de mensen af met de vraag om even te komen luisteren naar muziek die onder de titel A New Wondrous Tide op cd verschijnt. In de stilte van een muziekzaal luisterde het ‘proefpanel’ naar de muziek. Een minidocumentaire legde het experiment vast.

Bekijk hier het artikel

Klik hier

Geplaatst door
Martijn Rondel

Het verhaal moet altijd kloppen. Ik verplaats me altijd in de klant van de klant. Zo beredeneren wij waar wij iemand mee kunnen helpen. Marketing en video gaan zeer goed samen in deze tijd. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in het opzetten van video-campagnes.

Gerelateerd nieuws

Wil jij ook een professionele bedrijfsfilm?

In al onze projecten zoeken wij iets nieuws. Omdat elk bedrijf uniek is door de mensen die er werken.