Nieuws

Op deze pagina worden geregeld nieuwe berichten geplaatst die u meer informatie geven over professionele bedrijfsfilms. Denk aan onderwerpen zoals: - Wat kost een bedrijfsfilm of corporate film? - storytelling - tricks en tips als het gaat om zelf filmen - wat is het verschil tussen een promotiefilm en een bedrijfsvideo? - Waarom zou je een film laten maken? - Wat voor soorten bedrijfsfilms zijn er allemaal?

‘Ah, dus jullie maken promotiefilmpjes’

‘Ah, dus jullie maken promotiefilmpjes’. Dit hoor ik vaak als ik vertel dat we video bedrijf hebben. De term promotiefilm is wat mij betreft enorm achterhaald. Het is een containerbegrip geworden.

Lees dit artikel

Is elk bedrijf geschikt om videomarketing in te zetten? Zeker niet!

Bedrijfsfilm maken (check), online gezet (check), Google adwords aan gezet (check). Nu maar hopen dat het goed komt... Dit is helaas realiteit. Heel veel mensen doen dit op deze manier. Dit kan beter!

Lees dit artikel

Kan je de investering van een video terugverdienen?

Stel je laat een video maken. Dan zitten daar uiteraard kosten aan verbonden. Dit kan uiteenlopen van een paar honderd euro tot miljoenen euro's. Ongelofelijk maar het is echt waar. Dit doe je alleen maar als je het ook terugverdiend plus meer uiteraard. Er zijn verschillende manieren voor om dit te doen en om te meten.

Lees dit artikel

Bregje Kop

We kregen een Whatsapp bericht van Bregje Kop met de vraag of ze als stage een documentaire mocht maken bij ons. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen :)

Lees dit artikel

Wat zijn de videotrends van 2019

Ontwikkelingen op het gebied van video gaan in een razend tempo. Nieuwe videocamera’s, drone’s en software blijven in een razend tempo verschijnen. Wat je tools betreft is het makkelijker dan ooit om een video te maken. Tegelijkertijd is het moeilijker om je video gezien te krijgen. De inhoud is daarom nog belangrijker dan voorheen.

Lees dit artikel

Telderman - Miniatures (promofilm)

Kleine klussen die een grote impact hebben.

Lees dit artikel

Rocketfilms naar Indonesie!

In opdracht van Stichting goed gezelschap gaan we samen met ze naar Indonesie. We gaan een reisverslag/documentaire maken van hun onderzoek naar hun roots. De voorstelling die hier uit voortvloeit gaat Senang heten. Deze is te zien vanaf janauri 2019 in theater Bellevue.

Lees dit artikel

Wat kost een professionele bedrijfsfilm?

We krijgen vaak de vraag hoeveel het kost om een bedrijfsfilm te laten maken. Deze vraag laat zich jammer genoeg niet eenvoudig beantwoorden. De tarieven om een video te laten maken zijn van veel factoren afhankelijk.

Lees dit artikel

Wat is storytelling

Je hoort het overal. Storytelling is de manier om identiteit te geven aan je bedrijf maar wat betekent het eigenlijk?

Lees dit artikel

Organisch bereik film binnen 1 dag

Wat kan een goed verhaal in beeld voor bereik hebben.

Lees dit artikel

Møn - Denemarken see you soon

Samen met in INConcept reizen we vanuit Breda naar Denemarken voor het maken van korte films op bijzondere locaties.

Lees dit artikel

Hoeveel minuten video kijk je per dag?

Ben je bewust hoeveel video's je ziet als je online gaat? Hoeveel minuten video kijk jij per dag op je mobiel of computer? Ik ben benieuwd hoeveel je denkt te kijken.

Lees dit artikel
«  ‹  1 2  ›  »
Wil jij ook een professionele bedrijfsfilm?

In al onze projecten zoeken wij iets nieuws. Omdat elk bedrijf uniek is door de mensen die er werken.