Nieuws

Op deze pagina worden geregeld nieuwe berichten geplaatst die u meer informatie geven over professionele bedrijfsfilms. Denk aan onderwerpen zoals: - Wat kost een bedrijfsfilm of corporate film? - storytelling - tricks en tips als het gaat om zelf filmen - wat is het verschil tussen een promotiefilm en een bedrijfsvideo? - Waarom zou je een film laten maken? - Wat voor soorten bedrijfsfilms zijn er allemaal?

Rocketfilms naar Indonesie!

In opdracht van Stichting goed gezelschap gaan we samen met ze naar Indonesie. We gaan een reisverslag/documentaire maken van hun onderzoek naar hun roots. De voorstelling die hier uit voortvloeit gaat Senang heten. Deze is te zien vanaf janauri 2019 in theater Bellevue.

Lees dit artikel

Wat kost een professionele bedrijfsfilm?

We krijgen vaak de vraag hoeveel het kost om een bedrijfsfilm te laten maken. Deze vraag laat zich jammer genoeg niet eenvoudig beantwoorden. De tarieven om een video te laten maken zijn van veel factoren afhankelijk.

Lees dit artikel

Wat is storytelling

Je hoort het overal. Storytelling is de manier om identiteit te geven aan je bedrijf maar wat betekent het eigenlijk?

Lees dit artikel

Organisch bereik film binnen 1 dag

Wat kan een goed verhaal in beeld voor bereik hebben.

Lees dit artikel

Møn - Denemarken see you soon

Samen met in INConcept reizen we vanuit Breda naar Denemarken voor het maken van korte films op bijzondere locaties.

Lees dit artikel

Hoeveel minuten video kijk je per dag?

Ben je bewust hoeveel video's je ziet als je online gaat? Hoeveel minuten video kijk jij per dag op je mobiel of computer? Ik ben benieuwd hoeveel je denkt te kijken.

Lees dit artikel

Vlog je weleens? Wil je geloofwaardig overkomen op video?

Zorg ervoor dat je geluidskwaliteit op orde is. Lees hier waarom! Vanuit de wetenschap is onderzocht dat je geloofwaardigheid en geluidskwaliteit van je video invloed op elkaar hebben. Slecht geluid —> daling van je geloofwaardigheid en andersom. Geloofwaardigheid is een cruciaal onderwerp in je marketing van deze tijd. Let dus goed op je geluidskwaliteit als je vlogs maakt. Heb je vragen over het verbeteren van je geluidskwaliteit? Ik beantwoord je vragen graag.

Lees dit artikel

Opera in de media

De crowdfundingsfilm die we voor Ruth Willemse hebben gemaakt is door een nieuwssite voor opera liefhebbers opgepikt. Hoe leuk voor haar! Volgens Ruth komt het door het goede concept en dito uitvoering. Een beter compliment kan je niet krijgen.

Lees dit artikel

We zijn live

Super trots zijn we op onze nieuwe website. We hebben er keihard aan gewerkt. Bloed zweet en tranen. Hij is nu live maar kritisch als we zijn blijven we continu bezig om de informatie op de website te verbeteren.

Lees dit artikel

Vind je "why en how"

Als basis gaan we altijd in gesprek met onze opdrachtgever om er achter te komen wat hun passie is waarom ze doen wat ze doen.

Lees dit artikel

In ontwikkeling: sketches voor Lesgo!

Samen met autorijschool Lesgo gaan we een pilot maken waarmee we de cliche rijleraar gaan uitvergroten in een aantal sketches. Dit wordt een samenwerking met actrice: Klevertje Patijn en Pepijn....

Lees dit artikel

Wij gaan naar Noorwegen toe!

Noorwegen is prachtig en dat mogen wij gaan vastleggen. In opdracht van het prachtige hotel https://herangtunet.com/ gaan we voor ze een symfonisch videogedicht maken van de prachtige omgeving.

Lees dit artikel

Vertel ons jouw verhaal, wij maken jouw film

In al onze projecten zoeken wij iets nieuws. Zie jij jezelf hier ook graag tussen staan?