Nieuws

Op deze pagina worden geregeld nieuwe berichten geplaatst die u meer informatie geven over professionele bedrijfsfilms. Denk aan onderwerpen zoals: - Wat kost een bedrijfsfilm of corporate film? - storytelling - tricks en tips als het gaat om zelf filmen - wat is het verschil tussen een promotiefilm en een bedrijfsvideo? - Waarom zou je een film laten maken? - Wat voor soorten bedrijfsfilms zijn er allemaal?

Bregje Kop

We kregen een Whatsapp bericht van Bregje Kop met de vraag of ze als stage een documentaire mocht maken bij ons. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen :)

Lees dit artikel

Wat zijn de videotrends van 2019

Ontwikkelingen op het gebied van video gaan in een razend tempo. Nieuwe videocamera’s, drone’s en software blijven in een razend tempo verschijnen. Wat je tools betreft is het makkelijker dan ooit om een video te maken. Tegelijkertijd is het moeilijker om je video gezien te krijgen. De inhoud is daarom nog belangrijker dan voorheen.

Lees dit artikel

Telderman - Miniatures (promofilm)

Kleine klussen die een grote impact hebben.

Lees dit artikel

Rocketfilms naar Indonesie!

In opdracht van Stichting goed gezelschap gaan we samen met ze naar Indonesie. We gaan een reisverslag/documentaire maken van hun onderzoek naar hun roots. De voorstelling die hier uit voortvloeit gaat Senang heten. Deze is te zien vanaf janauri 2019 in theater Bellevue.

Lees dit artikel

Wat kost een professionele bedrijfsfilm?

We krijgen vaak de vraag hoeveel het kost om een bedrijfsfilm te laten maken. Deze vraag laat zich jammer genoeg niet eenvoudig beantwoorden. De tarieven om een video te laten maken zijn van veel factoren afhankelijk.

Lees dit artikel

Wat is storytelling

Je hoort het overal. Storytelling is de manier om identiteit te geven aan je bedrijf maar wat betekent het eigenlijk?

Lees dit artikel

Organisch bereik film binnen 1 dag

Wat kan een goed verhaal in beeld voor bereik hebben.

Lees dit artikel

Møn - Denemarken see you soon

Samen met in INConcept reizen we vanuit Breda naar Denemarken voor het maken van korte films op bijzondere locaties.

Lees dit artikel

Hoeveel minuten video kijk je per dag?

Ben je bewust hoeveel video's je ziet als je online gaat? Hoeveel minuten video kijk jij per dag op je mobiel of computer? Ik ben benieuwd hoeveel je denkt te kijken.

Lees dit artikel

Vlog je weleens? Wil je geloofwaardig overkomen op video?

Zorg ervoor dat je geluidskwaliteit op orde is. Lees hier waarom! Vanuit de wetenschap is onderzocht dat je geloofwaardigheid en geluidskwaliteit van je video invloed op elkaar hebben. Slecht geluid —> daling van je geloofwaardigheid en andersom. Geloofwaardigheid is een cruciaal onderwerp in je marketing van deze tijd. Let dus goed op je geluidskwaliteit als je vlogs maakt. Heb je vragen over het verbeteren van je geluidskwaliteit? Ik beantwoord je vragen graag.

Lees dit artikel

Opera in de media

De crowdfundingsfilm die we voor Ruth Willemse hebben gemaakt is door een nieuwssite voor opera liefhebbers opgepikt. Hoe leuk voor haar! Volgens Ruth komt het door het goede concept en dito uitvoering. Een beter compliment kan je niet krijgen.

Lees dit artikel

We zijn live

Super trots zijn we op onze nieuwe website. We hebben er keihard aan gewerkt. Bloed zweet en tranen. Hij is nu live maar kritisch als we zijn blijven we continu bezig om de informatie op de website te verbeteren.

Lees dit artikel
«  ‹  1 2  ›  »

Wil jij ook een professionele bedrijfsfilm?

In al onze projecten zoeken wij iets nieuws. Omdat elk bedrijf uniek is door de mensen die er werken.