Bregje Kop

We kregen een Whatsapp bericht van Bregje Kop met de vraag of ze als stage een documentaire mocht maken bij ons. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen :)

Aangenaam!

Ik ben Bregje Kop en ik ben 23 lentes jong. Ik ben woonachtig in het prachtige Breda, waar ik mijn vrije tijd een hele mooie invulling geef. In mijn 23-jarige bestaan heb ik me al met veel verschillende onderwerpen bezig gehouden. Van een rechtenstudie tot een minor filosofie. En van mijn huidige studie journalistiek tot specialisatievakken die alles te maken hebben met bewegend beeld. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik vind het interessant.

Om al deze interessante onderwerpen ook zo goed mogelijk over te brengen op het publiek, maak ik graag gebruik van video. Wat is er nou leuker dan in je vrije tijd naar een mooi verhaal, met de daarbij behorende mooie beelden, te kijken. Op die manier voelt het niet als een straf om wat te leren! Samen met Martijn (Rocketfilms) en Wijnand (BredaVandaag) ga ik mij tijdens mijn stage inzetten om de Bredanaar nóg trotser te maken op zijn stad dan hij nu al is. We gaan met z'n drie werken aan een documentaire over onze mooie Nassaustad. Het onderwerp hiervoor? Dat blijft nog even geheim! Snel meer..

Geplaatst door
Martijn Rondel

Het verhaal moet altijd kloppen. Ik verplaats me altijd in de klant van de klant. Zo beredeneren wij waar wij iemand mee kunnen helpen. Marketing en video gaan zeer goed samen in deze tijd. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in het opzetten van video-campagnes.

Gerelateerd nieuws

Wil jij ook een professionele bedrijfsfilm?

In al onze projecten zoeken wij iets nieuws. Omdat elk bedrijf uniek is door de mensen die er werken.