Wie zijn wij?

Onze jarenlange vriendschap is ontstaan uit een gedeelde passie voor kunst, cultuur en muziek. Dat definieert ons gevoel voor beeld in combinatie met geluid.

Klemens Patijn

Al van kleins af aan ben ik gegrepen door verhalen over helden, problemen en overwinningen.

In iedere ondernemer schuilt in mijn visie ook een held met een prachtig vertelling, waard om te verfilmen

Mijn kracht is om daar goed naar te luisteren. Met een passie voor een vertelling filter ik de hoofd- van de bijzaken. Vervolgens produceer en visualiseer ik de boodschap. De drijfveer van mijn gesprekspartner te ontdekken, daarin zit ook mijn passie. Ondernemers zijn vaak heel gedreven en staan voor hun werk, dat weet ik uit ervaring. 

Mijn achtergrond? Ik studeerde aan de St. Joost Kunstacademie Breda, richting audiovisuele vormgeving en fotografie. Vervolgens leerde ik het acteurs en regisseurs-vak op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie.

Nieuwsgierig? Dan ben ik ook te zien als acteur bij Nederlandse tv-producties zoals Zuidas en Flikken Maastricht. En de theaterliefhebber kent mij van diverse voorstellingen. 

Martijn Rondel

Het verhaal moet altijd kloppen. Ik verplaats me altijd in de klant van de klant. Zo beredeneren wij waar wij iemand mee kunnen helpen. Marketing en video gaan zeer goed samen in deze tijd. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in het opzetten van video-campagnes.

Kunst en muziek raken mij al vanaf de eerste tonen die ik hoorde uit de klarinet van Giora Feidman. Als kind raakte mij dat terwijl ik een cassette luisterde en hij zijn instrument bespeelde. Feidman 'zong' met zijn klarinet, subtiel, klein, eenvoudig, maar met heel veel zeggingskracht. 

Hoe werken mensen? Hoe werken hun gedachten? Dat zijn vragen die mij constant bezighouden. Als filmmaker, maar ook gewoon als de persoon die ik bén. In de marketing raken deze vragen ook de essentie. Want: wat speelt er in het hoofd van de toeschouwer? En wat raakt hem of haar? Wat is er nodig om een gevoel op te roepen? 

 

 

Vertel ons jouw verhaal, wij maken jouw film

Wij delen passie voor schoonheid en eenvoud in de filmkunst. Deel jij die met ons?