Bruiloftsfilms

Een bruidspaar, een verhaal. Onze passie is om dat unieke te vinden. Geboren uit liefde en passie voor elkaar.

Uit liefde voor jullie liefde

Liefde is een onderwerp dat filmmakers onuitputtelijk gebruiken. Wij leggen dan graag ook alle eer om het verhaal liefdevol te vangen achter jullie als paar.

Een liefdevol verhaal met verbindende factor

Wij leren jullie graag persoonlijk goed kennen om een juist en liefdevol verhaal te maken. Hiervoor stellen wij vragen die de BABS ook kan stellen. Wij willen weten wat jullie samenbracht. Die verbindende factor, die zoeken wij. 

Draaiboek als rode loper

Wij hebben een script bedacht: een draaiboek dat als rode loper door jullie liefdesverhaal leidt. Jullie mooiste dag vangen wij in een sprekend en lieflijk beeldverhaal dat professioneel is uitgedacht. Voor het ja-woord valt, tijdens en na. 

Onzichtbaar aanwezig

Om zoiets moois als een huwelijksdag op natuurlijke wijze te laten verlopen, houden wij laag profiel tussen de genodigden. Wij nemen professionele apparatuur mee naar de bruiloft, maar zijn zo onzichtbaar mogelijk aanwezig. Rocketfilms wil dat de huwelijksfilm een spontane afspiegeling is van de gebeurtenis.

2 camera's

Naar gelang budget en omvang huwelijksdag komen wij met 1 of 2 cameramannen. Van de traan van oma tot de glimlach van een kind. Wij zorgen ervoor dat we geen moment missen.

vaste prijsafspraak

Vaste prijsafspraken zijn met oog op budgettering mogelijk. Wij spreken samen een prijs af die recht doet aan het maken van een kwalitatieve filmproductie. Onze offertes zijn dan ook transparant.

Vertel ons jouw verhaal, wij maken jouw film

Wat is daarop jullie antwoord?