Bedrijfsfilms

Hoe maak je een succesvolle bedrijfsvideo?

De marketing van nu gaat niet meer over wat je maakt of doet. Het gaat over de vraag: waarom je iets doet en welk verhaal jij over jouw bedrijf vertelt. In onze bedrijfsfilms destilleren wij daarvoor die items waardoor de kijker blijft kijken. De doelgroep van jouw organisatie herkent zich namelijk in dat verhaal en verbindt zich met jouw boodschap.

Bedrijfsfilms: hoe gaan wij te werk?

Wij beginnen met te kijken naar het ware gezicht van de mens achter de organisatie. Hierover mag geen greintje twijfel zijn. Hiervoor willen wij de ware ik goed leren kennen van de ondernemer, leidinggevende of de werknemer. "Niets verkoopt zo goed als de waarheid", zoals Ogilvy het immers ooit zei. 
Daarom stellen wij hele belangrijke vragen. Wat maakt de aanpak van een organisatie onderscheidend? Wat laat jullie 's ochtends met een kwispelende staart op staan? Wat drijft jou of jullie? In deze gesprekken komen wij tot het 'waarom'. Dat is het DNA van een bedrijf, oftewel het verhaal wat wij willen vertellen in filmvorm. 

Hoe onderscheiden wij ons als bedrijfsfilmmaker?

Natuurlijk is er heel veel keuze. Er zijn genoeg filmmakers die mooie producties maken. Ons onderscheidend vermogen zit in het vinden van jouw of jullie echte verhaal en dit te vertalen naar een concept. Waar staat het bedrijf echt voor? Klopt die boodschap met het bedrijf? Met die boodschap zoeken wij de verbinding met de doelgroep. Mensen die elkaar verstaan delen eenzelfde passie en ambitie. Dat betekent dat jullie op je doelgroep lijken en andersom. Onze gave is het vinden en zichtbaar maken van die congruente lijn. 

Business 2 Business wordt Human 2 Human!

Wij staan voor een film die aanspreekt tot de belevingswereld van de kijker. Wij geloven niet in zenden en eenrichtingsverkeer. Wij staan voor verbinding.

Persoonlijk concept

We besteden veel zorg en tijd om tot een goed persoonlijke concept te komen. We luisteren aandachtig, filteren en koppelen terug totdat we het verhaal te pakken hebben. Daarna maken we het concept, script en film.

Betaalbaar

Wij letten op je budget en maken een vaste prijsafspraak. Door een slim uitgedacht productieproces zijn wij in staat om zowel jouw als onze marges te bewaken.

Eenvoud

Internet is eenduidig en snel. Juist daarom zijn onze videoproducties helder en eenvoudig. Zo bereikt de boodschap de hoogste impact bij de kijker.
Referentie

Vitruvius bouwkostenadvies

Nicole van Kuijk - [Senior Bouwkostenadviseur]: "Iedereen die wij de film laten zien, is enthousiast! Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we op deze manier een nieuwe collega gaan vinden!!, Bedankt voor de film!"

Logo Vitruvius

Google review

Kijk hier wat anderen over ons zeggen!

Vertel ons jouw verhaal, wij maken jouw bedrijfsfilm

Met oog op jouw budget komen wij snel tot een sprekende film die past bij wie je bent.